Tulostamo Shop

Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 pykälän mukainen rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä

Kuopion Tulostamo avoin yhtiö

2828887-8

Liipasintie 1

70460 Kuopio

shop@tulostamo.com

Henkilörekisterin nimi

Asiakas ja markkinointi rekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, tilauksen toimitukseen, käsittelyyn sekä arkistointiin. Tietoja voidaan käyttää myös tilastollisiin sekä markkinointitarkoituksiin.

Henkilötietojen oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Rekisteröitävät tiedot

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, osoitetiedot, sähköposti, puhelinnumero. Yritysasiakkailta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi ja y-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Henkilötietojasi säilytämme niin kauan kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoituksen toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilörekisteriin merkittäviä tietoja hankitaan seuraavin tavoin:

  • Asiakkaalta itseltään tuotteen / palvelun tilaamisen yhteydessä
  • Sosiaalisesta mediasta asiakkaan osallistuessa arvontaan
  • Asiakkaan tehdessä tilauksen verkkokaupasta

Henkilötietojen luovuttaminen

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Rekisteriin sisältyviä henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on oikeus tarkistaa mitä sinua koskevia tietojan henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä osoitteeseen shop@tulostamo.com. Yhden (1) tarkastuspyynnön käsittely vuodessa on rekisteröidylle maksutonta.

Rekisteröidyllä on lisäksi oikaisuoikeus rekisterissä oleviin virheellisiin tietoihin sekä oikeus peruuttaa suostumus tietojen käyttöön yllä mainittuihin tarkoituksiin. Oikeus on myös tulla poistetuksi rekisteristä.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.8.2018 alkaen.

Verkkokauppa

Kuopion Tulostamo
Liipasintie 1
70460 Kuopio

0400 262142
shop@tulostamo.com
www.tulostamoshop.com
2828887-8

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

1. Tilaaminen

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

2. Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot. Painamalla Osta-painiketta hyväksyt Tulostamo Shop yleiset ehdot.

3. Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

4. Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Kuopion Tulostamo
Liipasintie 1
70460 Kuopio

0400 262142
shop@tulostamo.com
www.tulostamoshop.com
2828887-8

5. Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Yleisimmin valitut toimituskulut: paketti 6,90 €, kirje 2,90 €
(kirjeenä kulkevat: 21×30 cm julisteet, tarrat, postikortit)

6. Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-5 päivää. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

7. Palautusehdot

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautus on ilmainen.

Palauttaaksesi tuotteen ota meihin yhteyttä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palautukset hoidat helpoiten laittamalla sähköpostia osoitteeseen shop@tulostamo.com

Laita sähköpostin otsikoksi “Palautus” ja kerro viestissä nimesi, tilausnumerosi sekä tuotteet jotka haluat palauttaa. Vastausviestissä saat tulostettavan palautuskortin ja tarkemmat tiedot palautukseen. Vaihtoehtoisesti postitamme osoitekortin sinulle.
Kun tuotteet ovat palautuneet varastollemme, hyvitetään palautuksen summa tilillesi tai laskullesi.
Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja jos palautuksesta ei ole sovittu etukäteen. Emme myöskään nouda postiennakolla lähetettyjä palautuksia. 

Viallinen tuote
Rikkoutuneet lähetykset, viallinen tai väärä tuote – Joskus huolellisesta pakkaamisesta huolimatta lähetykset eivät pääse perille vahingoittumattomina. Tarkistathan aina paketin kunnon sitä noutaessasi, ja jos huomaat paketissa vaurioita tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Laita myös meille viestiä shop@tulostamo.com, niin sovitaan asian hoitaminen.
 
Viallinen tai väärä tuote – Mikäli tuotteessa on reklamoitavaa, ole meihin yhteydessä sähköpostitse shop@tulostamo.com. Laita viestikentän otsikoksi “Reklamaatio” ja kerro viestissäsi nimesi ja tilausnumerosi. Kerro mistä tuotteesta on kyse ja kuvaile minkälainen vika tuotteessa on. Saat paluuviestinä ohjeen tuotteen palautukseen. Reklamaatioissa tarvitsemme aina tuotteen palautettuna alkuperäisessä pakkauksessa, jotta voimme selvittää vian syyn. Lähetämme sinulle korvaavan tuotteen kun palautus on lähtenyt meille päin.

Reklamaatiot tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

8. Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 15,90 € joka sisältää toimituskulut ja käsittelymaksun.